Pacsirta tábor

A tábort 8-14 éves korosztálynak van célozva, elsősorban napközis rendszerben, heti 5 napon át,  hétfőtől péntekig.  A tábor időpontok kiírásra kerültek, amit az oldalon lejjebb görgetve találni. 5 fő jelentkezése esetén indul egy turnus. Jelentkezéseket az elérhetőségek menüben megadott email címen, telefonon, vagy személyesen lehet megtenni.

A tábor naponta 8-17 óráig működik, az ár tartalmazza az étkezéseket, ad libitum folyadék fogyasztást, a lovas és kézműves foglalkozások, és az egyéb  programok költségét. A lovagláshoz szükséges védőfelszereléseket, (ha van sajátot is lehet hozni) és a kézműves foglalkozások eszközeit biztosítom. A jelentkezési lapon található egy lista a lovas öltözetről, és más hasznos holmikról amire szüksége lehet a gyermeknek.

Újdonság! A 2019-es nyári táborban sátrazásra is adódik lehetőség, tehát bentlakásos formációt is lehet választani, teljes ellátással, az ilyenkor elmaradhatatlan reggeli tornával, és esti tábortűz rakással.

Idén is van lehetőség akár csak 1 vagy néhány napos tábor látogatásra. Ezt előre kell jelezni, legkésőbb a kiszemelt napot megelőző napon! Díja az Árlista menüpontban.

A tábor programjairól:  Minden gyakorlati foglalkozás elméleti oktatással társul, hogy a gyerekek az itt látottakat megértsék, és bárhol alkalmazni is tudják. A táborban ismerkednek a tanyán előforduló teendőkkel, a tanya  állataival, ellátásukhoz kötődő feladatokkal, eszközökkel, megtanulják az állatokkal való viselkedés alapelveit. (lóápolás, szerszámozás, nyúl, kecske etetés, trágyázás, almolás,…) Minden napos program a lovaglás, kezdőtől a haladóig mindenki alá megfelelő képzettségű lovat tudok adni.

A foglalkozások helyszíne a tanya, de néhány alkalommal délutáni alternatív programot is szervezünk, ami lehet vitorlázás, strandolás, reptér-, biokertészet látogatás, gyalogtúra, kerékpártúra, korongozás, íjászat.

                                                                     Tábor időpontok:

Június: 24-től betelt!


Július: 1-5 betelt!, 8-12 betelt! , 15-19, 22-26.

A tábor díjszabását az Árlista menüben találja, a jelentkezési lap a Dokumentumok menüből tölthető le.  

Kedvezmények: Testvér jelentkezésénél, 2. táborra jelentkezéstől, vagy koránkelő kedvezményes foglalás (április 30-ig) esetén -20% az 5 napos tábor árából!

A lovarda minden hétvégén 8-12 óra közt lehetőséget biztosít, hogy leendő vendégeink  körbe nézhessenek a tanyán, más időponthoz telefonos egyeztetés szükséges. Telefonos információ: 06 30 2980377.

 

Sok szeretettel várlak benneteket!